Kana-kukeseenepasta kõrvitsaga

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Talleggi 1-2-3 ja valmis Broileri rinnafileeribasid kukeseentega
u 250 g pastat (nt. teokarbikujuline conchiglie)
300 g kooritud, puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat
2 sl maitsestamata toorjuustu
4 sl riivitud Parmesani juustu
2 tl hakitud rosmariinilehti
veidi võid praadimiseks

Valmistamine

Pane pasta tarbeks pott julgelt soolaga maitsestatud veega keema, lisa pasta ja keeda vastavalt pakendi juhistele. Keemise lõppedes varu paar detsiliitrit pastakeeduvett, et hiljem kreemjama kastme saaksid.

Samal ajal kui pasta mulieb, pane kõrvits koos 1,5 dl veega väiksemasse potti kaanega kaetult samuti keema. Keeda u 10 minutit. kuni kõrvits on pehme.

Seejärel kalla potisisu blenderisse, lisa toorjuust, 2 sl Parmesani ja soola-pipart. Püreesta ja vajadusel lisa veidi vett.

Pruunista pannil kanatükid, lisa keedetud pasta, kõrvitsapüree, 1 tl rosmariini ja veidi pastakeeduvett. Kuumuta segades u 5 minutit, maitsesta vajadusel täiendavalt, jaga taldrikutesse ja puista peale järele jäänud Parmesan ning rosmariinilehed.