Meist

Tallegg on ainus kodumaine linnulihatootja, mille ajalugu sai alguse juba 1956. aastal. Tabasalu tootmisüksus renoveeriti 2013. aastal ning on 13 000 ruutmeetri suurune kaasaegne tootmisüksus, mis annab tööd ligikaudu 200 inimesele. Tabasalu tootmisüksues valmistatakse töötlemata jahutatud ja külmutatud lihatooteid, marineeritud liha, küpsetatud ja suitsutatud lihatooteid, rulaade, sinke, vorste ja suupisteid. Talleggil on Eestis 6 broilerifarmi, mis asuvad valdavalt Tallinna lähiümbruses.

Talleggi tooted kuuluvad AS Maag Eesti tootevalikusse.

Maag Eesti muudab elu maitsvamaks – täna ja tulevikus. Soovime kasvada mitmekülgseks toiduettevõtteks, kelle vastutustundlikult valmistatud ning maitsvad tooted on tarbijate mitmekesise toitumise osa. Nii argipäevadel kui ka erilisematel hetkedel. Maag Eestis töötab 7000 spetsialisti, kellel on enam kui saja-aastane kogemus kohaliku toidu tootmisel. Meile tähendab vastutustundlikkus pidevat toidutootmise arendamist ning konkreetseid tegevusi kogu väärtusahelas. Maag Eesti eesmärk on toidu tootmine alates loomakasvatusest kuni tarbijateni muuta süsinikuneutraalseks hiljemalt 2040. aasta lõpuks.