Grillitud salat virsikute ja kanaga

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

2 Eestimaise broileririnnafilee minutipihv
2 virsikut
4 mini Rooma salatipead (cos salat)
1 dl maitsestamata jogurtit
1 sl hakitud tilli
1 sl sidrunimahla ja pisut riivitud sidrunikoort
1 sl oliiviõli + määrimiseks
0,5 punast tšillit
4 sl hakitud rohelist sibulat
soola, pipart

Valmistamine

Hõõru broilerifileepihvid kergelt oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga. Lõika salatipead pikkupidi pooleks ja virsikud neljaks sektoriks ning määri samuti kergelt õliga. Grilli umbes minuti jagu mõlemalt poolt nii salatit, virsikuid kui broileripihve ning jäta viimased fooliumi alla veel paariks minutiks puhkama. Samal ajal sega kokku jogurt, sidrunimahl ja –koor, oliiviõli ja hakitud till ning maitsesta kaste soola-pipraga. Säti taldrikutele või vaagnale kõik grillitud koostisained, vala peale kaste ja puista peale hakitud tšilli ja roheline sibul. Serveeri kohe.