Maisipaneeringus kanafilee

Uudse, kuldse ja krõbeda maisikattega kanafilee, mis on maitselt klassikaline ja sisult mahlane. Parima tulemuse saavutamiseks soovitame toodet kuumaõhufritüüris või ahjus küpsetada – nii saab maisikate viimase lihvi ja mõnusa krõbeduse. Maisikattega kanafilee on hea nii kõhtutäitva söögikorrana, kui ka peale küpsetamist ribadeks lõigatuna snäkivaagnal.

EAN
~1,6kg 491153

Koostisosad

broileririnnafilee 62%, vesi, maisihelbed 10%, kuivikupuru (nisu, rukis, oder), nisujahu, munavalgepulber, modifitseeritud nisutärklis, nisugluteen, suhkur, sool, glükoos, taimne valk ja kiud, happesuse regulaatorid: E262ii, E331; paksendaja E425i, must pipar, odralinnaseekstrakt, lõhna- ja maitseained, stabilisaator E412. Küpsetatud rapsiõlis.

Võib sisaldada vähesel määral soja, piima, sinepit, sellerit ja kaera.

Valmistamine

Valmistoode, meeldiva krõbeduse jaoks soovitame soojendatult.

Enne soojendamist eemalda pakend. Kuumaõhufritüüris: 180 ℃ juures ca 15 minutit. Ahjus: pöördõhu-programmil 180 ℃ juures ca 15 minutit. Pannil: keskmisel temperatuuril ca 6 minutit. Krõbedama tulemuse saamiseks võid vahepeal fileed pöörata.

Säilitamine

-18 ºC

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 794 kJ / 189 kcal
Rasvu 6,7 g
Sh küllastunud rasvhappeid 0,3 g
Süsivesikuid 12 g
Sh suhkruid 1,2 g
Valke 20 g
Soola 1 g