Võileib broileri minutipihvi, kurgi ja teriyakiga

2
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 tumedat ciabatta kuklit
2-4 Eestimaise broileririnnafilee minutipihv
1 väiksem punane sibul
1 väike kurk
peotäis värsket salatisegu
väike peotäis lutserniidusid
3 sl paksemat teriyaki kastet
2 sl majoneesi
1 sl õli

Valmistamine

Vala broileri fileeviiludele 2 sl teriyaki-kastet ja sega kergelt läbi. Lase maitsestuda seni kui ülejäänud komponendid ette valmistad. Selleks koori ja viiluta sibul õhukeselt ja viiluta ka kurk. Sega majonees ülejäänud 1 sl teriyakikastmega. Kuumuta pannil õli ja prae lehtpihve mõlemalt poolt 1 minut. Kata pann kaanega, tõsta tulelt ja lase lihal nii veel minutike maitsestuda. Kuumuta ciabatta kuklid kergelt kas pannil või 200 kraadises ahjus paari minuti jooksul. Lõika sai horisontaalselt pooleks ja määri mõlemad saiapooled seest teriyaki-majoneesiga. Tõsta alumisele saiapoolele salat, küps lehtpihv, sibula ja kurgiviilud ning idud. Kata pealmise saiapoolega ja lase hea maitsta.