Kanatortilja särtsaka tomati ja avokaadoga

1
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

30 g Suitsukana rinnafilee
või ahjukana ülejääke
1 keskmise suurusega täisteratortilja
1 sl maitsestamata toorjuustu
¼ avokaadot
2 kirsstomatit
lutserniidusid
veidi laimimahla
soola
näpuotsaga cayenne’i pipart

Valmistamine

Määri tortiljale toorjuust. Lisa avokaado, purusta see kahvliga otse tortiljal ning määri kahvlit kasutades toorjuustule laiali. Pigista avokaadole julge sorts laimimahla, lisa salatilehed, tükeldatud kana, tükeldatud tomat ja lutserniidud. Maitsesta soola ja cayenne’i pipraga. Tõmba tortilja alumine osa üle täidise, voldi küljed paari sõrme laiuselt suunaga keskele ja rulli tortilja kokku. Lõika soovi korral pooleks.