Kana-peekoni grillvõileib tomati ja lehtsalatiga

4

Koostisosad

4 väikest poolitatud ciabatta`t
4 Eestimaise broileririnnafilee minutipihv
4-8 Rakvere ameerikapärast toorsuitsupeekonit
2 tomatit
4-8 lehtsalatilehte
2 sl oliiviõli
1 tl (suitsutatud) paprikapulbrit
0,5 tl kuivatatud tüümiani
Kaste:
4 sl majoneesi
sorts sidrunimahla
pisut tšillikastet (nt sriracha)
soola, pipart

Valmistamine

Sega õli, paprikapulber, tüümian ja pisut soola-pipart ning hõõru kanatükid saadud seguga kokku. Prae peekon krõbedaks. Küpseta grillil või grillpannil kanatükke mõlemalt poolt 1-2 minutit. Hõõru ciabatta poolikud kergelt õliga ja kuumuta samuti grillil nii minuti jagu, kuni sai on soe. Sega kokku majonees, sorts sidrunimahla ja tšillikaste ning määri saiapooled saadud kastmega. Aseta alumisele ciabatta poolikule salatileht, sellele minutipihv, millele omakorda tomat ja krõbe peekon. Kata pealmise ciabatta poolega ja asu kohe sööma.