Sul läheb vaja | |
---|---|
1 pakk | Fitness! Broilerikintsulihast toorvorstid |
1-2 | suvikõrvitsat |
400 g | kirss-kobartomateid |
4 | konserveeritud küpsetatud paprikat |
2 sl | tahiinit |
¼ tl | tšillihelbeid |
2 | küüslauguküünt |
2 + 1 sl | esimese külmpressi oliiviõli |
2 sl | sidrunimahla |
1 sl | tüümianilehti |
soola, pipart |
Viiluta suvikõrvits ja sega 1 sl õli, 1 sl sidrunimahla, tüümiani ja riivitud või läbi küüslugupressi surutud küüslauguküünega. Lisa sool-pipar ja lase 10 minutit maitsestuda. Paprikakastme valmistamiseks haki kergelt konservpaprika ja järele jäänud küüslauguküüs ning surista saumikseri abil koos tahiini, tšilli, 1 sl sidrunimahla ja 2 sl oliiviõliga ühtlaseks. Maitsesta soola-pipraga. Grilli toorvorstid vastavalt pakendi juhendile ja lisa grillile ka suvikõrvitsaviilud, mida grilli kergelt u 2 minutit mõlemalt poolt. Grillimise lõpufaasis lisa ka kirsstomatikobarad ja anna neile kergelt paari minuti jooksul kuuma. Serveeri vorste ja grillitud köögivilju koos paprikakastmega.
Retsept ja foto: Britt Paju