Retseptid

Toorvorstid paprikakastme ja grillitud suvikõrvitsa ning tomatitega

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 pakk FITNESS kintsulihast toorvorst
1-2 suvikõrvitsat
400 g kirss-kobartomateid
4 konserveeritud küpsetatud paprikat
2 sl tahiinit
¼ tl tšillihelbeid
2 küüslauguküünt
2 + 1 sl esimese külmpressi oliiviõli
2 sl sidrunimahla
1 sl tüümianilehti
soola, pipart

Valmistamine

Viiluta suvikõrvits ja sega 1 sl õli, 1 sl sidrunimahla,  tüümiani ja riivitud või läbi küüslugupressi surutud küüslauguküünega. Lisa sool-pipar ja lase 10 minutit maitsestuda. Paprikakastme valmistamiseks haki kergelt konservpaprika ja järele jäänud küüslauguküüs ning surista saumikseri abil koos tahiini, tšilli, 1 sl sidrunimahla ja 2 sl oliiviõliga ühtlaseks. Maitsesta soola-pipraga. Grilli toorvorstid vastavalt pakendi juhendile ja lisa grillile ka suvikõrvitsaviilud, mida grilli kergelt u 2 minutit mõlemalt poolt. Grillimise lõpufaasis lisa ka kirsstomatikobarad ja anna neile kergelt paari minuti jooksul kuuma. Serveeri vorste ja grillitud köögivilju koos paprikakastmega.

Retsept ja foto: Britt Paju

4 inimest
Seotud tooted