Kanaburrito

Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

4-6 täisteratortillat
500g Eestimaine broilerikintsuliha
1 küüslauguküüs
1 laim
1 sl õli
1 punane tšilli
1 tomat
1 avokaado
100g rohelisi ube
100g mozzarellat
4-6 sl paksemat maitsestamata jogurtit
peotäis värsket peterselli
peotäis värsket koriandrit
hakitud rohelist sibulat
soola-pipart

Valmistamine

Viska oad 2 minutiks keevasse, soolaga maitsestatud vette ning seejärel loputa sõelal külma vee all. Sega kergelt õliga. Haki küüslauk, pool tšillit (eemalda seemned!) ja petersell, lisa õli, poole laimi mahl ja riivitud koor ning sool-pipar. Hõõru kanaliha saadud seguga kokku.

Prae või ja grilli kanakintsuliha, kuni see on küps. Prae või grilli kergelt ka ube. Määri tortillad kergelt jogurtiga, tõsta peale oad, tükeldatud avokaado, tomat ja mozzarella, viilutatud kanaliha, hakitud koriander, sibul ja üle jäänud tšilli ning pigista peale mahla üle jäänud laimist. Keera tortillad rulli, nii et otsad jääksid samuti suletuks ja soojenda grillil minuti jagu vahepeal keerates.