Kanahakkliha larb

Retsept: Teele Teder, Foto: Teele Teder

Koostisosad

300 grammi Tallegg FIT! Broileririnnafilee hakkliha

0,5 laimi mahla

100 ml vett

1 supilusikatäit maisitärklist

1 supilusikatäis kalakastet

1 teelusikatäis mett

2 küüslauguküünt

2 sidrunheinavart

1 tšillikauna

1 keskmine lilla sibul

värsket peterselli

värsket salveid (või mõnda muud ürti)

oliiviõli

Rooma salatit

pähklipuru

Valmistamine

Sega esmalt kokku vesi, maisitärklis, kalakaste, laimimahl ning mesi. Seejärel haki kõik vajalik- küüslauk, sidrunhein, tšillikaun, sibul, petersell ja salvei.

Prae kergelt (umbes minutike) läbi küüslauk, sidrunhein ja tšillikaun. Lisa pannile Tallegg FIT! Broileririnnafilee hakkliha ning prae kuni see on peaaegu küps.

Seejärel lisa pannile eelnevalt valmistehtud vedelik ning prae veel minutike.

Tõsta pann tulelt ning lisa maitseroheline ning sibul.

Tõsta see imeline segu Rooma salati lehtedele. Võid soovi korral serveerides lisada näiteks pähklipuru. Mina kasutasin pisut maapähkleid.