Kerge ciabatta kanafileefriikatega ja Caesari kastmega

5
Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Maiskattega kanafileefriikad juustuga 300g

1 ciabatta

100 g mini Rooma salatit

80 g kobartomatit (2 keskmist tomatit)

50 g parmigiano reggiano juustu

Caesari kaste

100 g majoneesi

20 g riivitud parmesani

10 g purustatud küüslauguküünt

10 g hakitud kapparit

10 ml pressitud laimimahla

10 ml Worcesteri kastet

30 ml vett

10 ml kalakastet

soola ja pipart maitsetamiseks

 

Valmistamine

Kastme valmistamiseks pane kõik koostisosad ühte kaussi ja sega saumikseriga. Küpseta kanafileefriikad fritüüris valmis, pane jahtuma.

Lõika ciabatta piklikult pooleks ja määri mõlemad pooled Caesari kastmega. Eemalda Rooma salatilt kõvem südamik ja jäta lehed terveks. Lõika tomat ketasteks ja parmesan koorimisnoaga õhukesteks viiludeks.

Pane alumisele ciabatta poolele ühtlaselt salatilehed, tomati kettad, frititud kanafileefriikad ja juustulaastud. Kata teise ciabatta poolega ning suru õrnalt kokku. Lõika 5 osaks.