Kerge ciabatta kanafileefriikatega ja Caesari kastmega
Koostisosad
1 pakk Maiskattega kanafileefriikad juustuga 300g
1 ciabatta
100 g mini Rooma salatit
80 g kobartomatit (2 keskmist tomatit)
50 g parmigiano reggiano juustu
Caesari kaste
100 g majoneesi
20 g riivitud parmesani
10 g purustatud küüslauguküünt
10 g hakitud kapparit
10 ml pressitud laimimahla
10 ml Worcesteri kastet
30 ml vett
10 ml kalakastet
soola ja pipart maitsetamiseks
Valmistamine
Kastme valmistamiseks pane kõik koostisosad ühte kaussi ja sega saumikseriga. Küpseta kanafileefriikad fritüüris valmis, pane jahtuma.
Lõika ciabatta piklikult pooleks ja määri mõlemad pooled Caesari kastmega. Eemalda Rooma salatilt kõvem südamik ja jäta lehed terveks. Lõika tomat ketasteks ja parmesan koorimisnoaga õhukesteks viiludeks.
Pane alumisele ciabatta poolele ühtlaselt salatilehed, tomati kettad, frititud kanafileefriikad ja juustulaastud. Kata teise ciabatta poolega ning suru õrnalt kokku. Lõika 5 osaks.