Kolme juustu ahjubroiler

Rikkalikult juustune ahjubroiler, milles nii Itaalia tüüpi kõva juust, mozzarella kui ka Cheddar. Lisaks vahemerelised ürdid ja vürtsid: petersell, tomat, paprika, kurkum, sidrunipipar. Kogu pere maitselemmik sobib mitmete lisanditega, nt salati, riisi või pastaga. Ahjuvalmis broiler on juba küpsetuskotis, mis tagab alati mahlase tulemuse.

EAN
~1,8 kg 640288

Koostisosad

broiler 82%, vesi, juust 6% (sh Itaalia tüüpi kõva juust, mozzarella ja cheddar), sool, rapsiõli, köögiviljad, maitsetaimed ja vürtsid (sidrun, petersell, küüslauk, tomat, paprika, kurkum, rosmariin, must pipar), lõhna- ja maitseained (sh lihaaroom, kõvajuust (sh piim), pärmiekstrakt), taimsed kiud, vadakupulber (sh piim), suhkur, dekstroos, maltodekstriin, hüdrolüüsitud taimne valk, vürtside ekstraktid.

Toode võib sisaldada vähesel määral nisu, soja, sellerit ja sinepit.

Valmistamine

Võtke broiler külmkapist välja ning hoidke umbes 1 tund enne küpsetamist toatemperatuuril. Eemaldage ilukott ning lõigake küpsetuskotil 1 nurk maha, et küpsetus ajal tekkiv aur saaks kotist välja. Asetage broiler eelsoojendatud ahju 180 °C juurde pöörd-õhu programmile (Kui kasutada alt-ülevalt küpsetust asetage broiler madalamale tasandile ning küpsetage 180 °C juures). Küpsetamiseks kulub ~1,5 tundi, kui broileri kaal on 1,6kg. Kui kaal on suurem, lisage iga 100g kohta 5 minutit küpsetusaega. 10-15 minutit enne küpsetusaja lõppemist eemaldage küpsetuskile, et saavutada kuldne-pruun broileri pealispind. Küpsetusaja lõppedes eemaldage küpsetuskott ning kastke ahjubroiler küpsetuskarpi kogunenud leemega – nii jääb broiler mahlasem. Laske broileri 10-15 minutit seista enne serveerimist. Ärge laske küpsetamisel ahjutemperatuuril tõusta üle +200ºC. NIPP!: Vahetult enne broileri küpsetamist võib toimida ka järgmiselt: ärge küpsetuskotil nurka ära lõigake, vaid asetage broiler ahju kinnise küpsetuskotiga. Ca 15-20 minuti möödudes kui kilekott on tekkinud auru tõttu paisunud, torgake koti sisse auk või lõigake koti nurk ära – ettevaatust kotist väljuv aur on kuum! Sedasi tehes ei kleepu küpsetuskile küpsetamise ajal broileri külge ja on peale küpsetamist lihtsam eemaldada. Kuumaõhufritüüris: Eemalda broiler pakendist ning aseta fritüüri rind allpoole. Küpseta 180°C juures 40 minutit ning keera broiler ümber. Küpseta veel 40 minutit. Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +75 °C

Säilitamine

0…+4 °C

Pakendatud gaasikeskkonda.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 523 kJ / 125 kcal
Rasvu 5.3 g
Sh küllastunud rasvhappeid 3.3 g
Süsivesikuid 1.2 g
Sh suhkruid 1 g
Valke 18 g
Soola 1.1 g