Ahjubaklažaan kana ja päikesekuivatatud tomatitega

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Talleggi 1-2-3 ja valmis Broileri rinnafileeribasid päikesekuivatatud tomatitega
2 baklažaani
u 2 dl purustatud tomatite konservi
200 g mozzarellat
2-3 sl Parmesani
peotäis basiilikulehti
veidi oliiviõli ja soola-piprat

Valmistamine

Säti ahi grillfunktsioonile ja kuumuta 220 kraadini.

Lõika baklažaanid pikkupidi u sentimeetristeks viiludeks. Triibuta pehme osa kergelt noaga, maitsesta soolaga ja nirista peale veidi oliiviõli. Pista baklažaaniviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil ahju ülemisele veerandile ja küpseta u 15 minutit või kuni baklažaanid on kergelt jumekad ja pehmenenud.

Samal ajal pruunista pannil kanatükid. Määri küpsenud baklažaaniviilud kergelt purustatud tomatitega, tõsta peale kanatükid ja puista kõige peale riivitud mozzarella ja Parmesan. Küpseta veel 5-8 minutit, kuni juust on sulanud. Puista peale basiilikulehti ja serveeri.