Sul läheb vaja | |
---|---|
8 viilu | täisterasaia |
150g | Suitsukanakuubikud |
3 sl | majoneesi |
1 | avokaado |
2 | väikest kurki |
salatilehti | |
Pesto: | |
3 dl | basiilikulehti |
0,5 | küüslauguküünt |
1 sl | mandlilaaste |
0,75 dl | oliiviõli |
sorts | sidrunimahla |
2 sl | riivitud parmesani |
musta pipart |
Pesto valmistamiseks vala pool õlist ja ülejäänud koostisained kannmikserisse või kasuta saumikserit ja töötle ühtlaseks. Lisa järk-järgult ka ülejäänud õli ja maitsesta vajadusel veel täiendavalt.
Sega suitsukanakuubikud majoneesi ja 2 sl pestoga. Määri saiaviilud kergelt ülejäänud pestoga, laota alumisele saiale salatileht, sellele suitsukanasegu ja peale viilutatud kurgid. Kata teise saiaviiluga. Soovi korral poolita saiad ning mässi mugavamaks söömiseks salvrätikusse või võileivapaberisse.
Retsepti autor: Britt Paju