Broileripallid valge veini kastmes

Maitsvad broilerilihast lihapallid on maitsestatud valge veini, musta pipra ja küüslauguga. Need on ideaalsed kiireks ja maitsvaks eineks, mis pakuvad midagi erilist ja mugavat. Lihapallid on pakendatud ahjuvalmis küpsetuskarpi, mis teeb nende valmistamise eriti lihtsaks – lihtsalt aseta karp ahju ja küpseta need pealt kuldpruuniks. Naudi neid maitsvaid lihapalle koos pasta, salati või ahjukartulitega. Lihtne, maitsev ja kiirestivalmiv eine kogu perele.

EAN
500 g 4740046013621

Koostisosad

broilerikintsuliha nahaga 39%, broileririnnafilee nahaga 25%, valge veini kaste 19% (vesi, valge vein 23%, koorepulber, sinepiseemned, sinepipulber, suhkur, sool, tüümian, lõhna- ja maitseained, paksendaja E415), vesi, suitsupeekon (sealiha 97%, vesi, sool, dekstroos, antioksüdant E316, lõhna- ja maitseained, stabilisaatorid: E450, E451, E452; happesuse regulaator E262, säilitusaine E250), sibul, taimsed kiud, kanalihavalk, sool, must pipar, lõhna- ja maitseaine, küüslauk, tšilli.

Toode võib vähesel määral sisaldada nisu, soja ja sellerit.

Valmistamine

Eemalda pakendilt kartongümbris ning pealiskile. Küpseta eelsoojendatud ahjus grill-programmil ahju ülaosas 220 °C juures ca 15 minutit. Enne serveerimist lase pallidel fooliumi all seista 3-5 minutit.

NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.

Säilitamine

0..+4 °C

Avatult soovitame tarvitada 12 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 552 kJ / 132 kcal
Rasvu 5,8 g
Sh küllastunud rasvhappeid 3 g
Süsivesikuid 2,2 g
Sh suhkruid 1,6 g
Valke 18 g
Soola 1,1 g