Kanavorm kuumaõhufritüüris

2-3
Retsept: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Talleggi broileririnnafilee minutipihve

4 sl Tere Merevaik juustumajoneesi

1 küüslauguküüs

1 suvikõrvits

1 tomat

paar basiilikulehte

40 g Parmesani

2 sl pankot

veidi õli

soola ja pipart

Valmistamine

Võta kana umbes pool tundi enne küpsetamist külmikust välja, sega majoneesiga ning maitsesta soola ja pipraga. Lase maitsestuda.

Lõika suvikõrvits õhukesteks viiludeks ja sega soola, purustatud küüslaugu ning rebitud basiilikulehtedega. Viiluta tomat ja pane majapidamispaberile nõrguma. Määri kuumaõhufritüüri vorm kergelt õliga ning lao põhja minutipihvid. Pigista suvikõrvitsaviilud käte vahel kuivemaks ja lao need vaheldumisi tomativiiludega kana peale. Sega riivitud Parmesan pankoga ja puista köögiviljadele. Nirista peale veidi õli.

Küpseta 180 °C juures umbes 15 minutit, kuni juust on sulanud ja mõnusalt krõbe.