Juustumarinaadis broileritiivad tomatise Türgi oa salatiga

4 inimest
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

2 pakki Juustumarinaadis broileritiivad
200 g Türgi ube
2 tomatit
1 viil juuretisesaia või ciabattat
4 sl tomatipesto
soovi korral veidi riivitud parmesani
2 tl oliiviõli
peotäis basiilikulehti

Valmistamine

Lõika ubadelt varrega otsad maha ja tõsta oad minutiks keevasse vette. Loputa kiirelt külma vee all ja kurna. Tükelda tomatid ja määri saiaviilud kergelt õliga. Grilli kanatiibu vastavalt pakendi juhistele. Samal ajal pruunista paari minuti jooksul grillil ka saiaviil mõlemalt poolt ja rebi tükkideks. Vala grillpannile oad , lisa veidi õli ja grilli u 3-4 minutit. Lisa tomatid ja 1 sl pestot ja lase veel minuti jooksul kergelt segades soojeneda. Võta tulelt, sega sekka tükeldatud sai ja soovi korral puista peale parmesani. Ülejäänud pestole lisa vajadusel veidi vett, et see muutuks vedelamaks ja serveeri dipikastmena tiibade juurde. Puista toidule basiilikulehti ja serveeri.