Sul läheb vaja | |
---|---|
450 g | Eestimaise broileririnnafilee tükid |
1 | sibul |
4 | küüslauguküünt |
1 | paprika |
10-15 | kirsstomatit |
1 | baklažaan |
1 | suvikõrvits |
paar | tüümianioksa |
1 tl | hakitud rosmariinilehti |
1 | loorberileht |
4 sl | õli |
soola, pipart |
Koori ja tükelda sibul ning koori ja haki küüslauk. Poolita tomatid. Eemalda paprikalt seemned ja valge säsi ning tükelda. Kuumuta pannil 1 sl õli ja kuumuta sibulat-küüslauku koos näpuotsatäie soolaga keskmisel kuumusel segades u 5 minutit. Lisa tüümianioksad, loorberileht, rosmariin . Sega läbi, kata kaanega. Kuumuta teisel pannil 2 sl õli ja kuumuta viilutatud ning seejärel neljaks sektoriks lõigatud baklažaanitükke õlis keskmisel kuumusel u 5 minuti jooksul. Lisa suvikõrvits ja kuumuta veel paar minutit. Vala baklažaani ja suvikõrvitsasegu tomati-sibulapannile, sega läbi ja lase kaane all 15 minutit podiseda. Kuumuta teisel pannil 1 sl õli, maitsesta kanafileetükid soola-pipraga ja prae u 5 minuti jooksul läbi. Lisa kana köögiviljadele, sega läbi ja maitsesta. Eemalda tüümianioksad ja loorberileht ning serveeri.