Maisipaneeringus kanafilee
Uudse, kuldse ja krõbeda maisikattega kanafilee, mis on maitselt klassikaline ja sisult mahlane. Parima tulemuse saavutamiseks soovitame toodet kuumaõhufritüüris või ahjus küpsetada – nii saab maisikate viimase lihvi ja mõnusa krõbeduse. Maisikattega kanafilee on hea nii kõhtutäitva söögikorrana, kui ka peale küpsetamist ribadeks lõigatuna snäkivaagnal.
EAN | |
---|---|
~1,6kg | 491153 |
Koostisosad
broileririnnafilee 62%, vesi, maisihelbed 10%, kuivikupuru (nisu, rukis, oder), nisujahu, munavalgepulber, modifitseeritud nisutärklis, nisugluteen, suhkur, sool, glükoos, taimne valk ja kiud, happesuse regulaatorid: E262ii, E331; paksendaja E425i, must pipar, odralinnaseekstrakt, lõhna- ja maitseained, stabilisaator E412. Küpsetatud rapsiõlis.
Võib sisaldada vähesel määral soja, piima, sinepit, sellerit ja kaera.
Valmistamine
Valmistoode, meeldiva krõbeduse jaoks soovitame soojendatult.
Enne soojendamist eemalda pakend. Kuumaõhufritüüris: 180 ℃ juures ca 15 minutit. Ahjus: pöördõhu-programmil 180 ℃ juures ca 15 minutit. Pannil: keskmisel temperatuuril ca 6 minutit. Krõbedama tulemuse saamiseks võid vahepeal fileed pöörata.
Säilitamine
-18 ºC
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 794 kJ / 189 kcal |
Rasvu | 6,7 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 0,3 g |
Süsivesikuid | 12 g |
Sh suhkruid | 1,2 g |
Valke | 20 g |
Soola | 1 g |