Kalkuni poolkoib röstsibula ja rõõsa koorega

Madalal temperatuuril pikka aega küpsetatud kalkuni poolkoib on tõeliselt hõrk maiuspala linnulihasõpradele. Ülipehmele ja mahlasele lihale annavad maitset röstitud sibul, rõõsk koor ning pipar. Soojenda grillil või ahjus – ja valmis ta ongi.

EAN
~1 kg 135908

Koostisosad

kalkuni poolkoib 76% (EL), vesi, rapsiõli, vürtside ekstraktid, suhkur, sool, vürtsid (sh  valge ja must pipar), röstitud sibul 2% (sh palmiõli, nisujahu), rõõsk koor 2%, tomatipulber, lõhna- ja maitseained, ürdid, sahharoos, dekstroos, paksendaja E415, hüdrolüüsitud taimne valk, psülliumi kiud.

Võib sisaldada vähesel määral: sellerit,  seesamiseemneid, sinepit, soja ja sulfiteid.

Valmistamine

Valmistoode, sobib tarvitamiseks nii külmalt kui soojalt.

Enne kuumtöötlemist eemalda kilepakend. Parima tulemuse jaoks soojenda liha ahjus 180°C juures ca 40 minutit. Toode sobib ka grillil soojendamiseks keskmisel või madalal temperatuuril kaanega kaetult ca 50 minutit, liha aeg-ajalt keerates ja pakendis oleva kastmega kastes. Kõige mahlasema tulemuse saad kui lased lihal peale grillimist fooliumi all järelküpseda ca 5 minutit.

Säilitamine

+2..+6 °C

Vaakumpakendatud. Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul. Kõlbik kuni: vaata pakendilt.

Toodetud Lätis.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 713 kJ / 171 kcal
Rasvu 11 g
Sh küllastunud rasvhappeid 2,9 g
Süsivesikuid 3,0 g
Sh suhkruid 1,9 g
Valke 15 g
Soola 1,4 g