Fit Broileririnnafilee mustikamarinaadis




Väherasvased ja valgurikkad broileririnnafileed mahedas mustikamarinaadis. Ehe mustikapüree ja erinevad maitsetaimed sobivad suurepäraselt mahedamaitselise broileririnnafileega, ilma liha enda maitset varjutamata.
Tallegg Fit märk pakenditel märgib seda, et need tooted on niigi kergete broilerilihast toodete seast veelgi kergem valik. Tallegg Fit tooted on kõik valmistatud eestimaisest antibiootikumivabalt kasvatatud broilerite rinnafileest, mida on toodetes vähemalt 75%.
EAN | |
---|---|
500 g | 4740046013898 |
Koostisosad
broileririnnafilee 75%, vesi, mustikapüree 6,4% (sh mustikaid 23%), suhkur, rapsiõli, sool, maitsetaimed ja vürtsid (sh paprika, küüslauk, tšilli), lõhna- ja maitseained (sh pärmiekstrakt, suitsutuspreparaat, sinep), modifitseeritud tärklis, dekstroos, taimsed kiud, toiduvärvid: karamell, paprikaekstrakt, punapeedi kontsentraadi ekstrakt; happesuse regulaator E330, paksendajad: E412, E415, säilitusained: E202, E211.
Toode võib vähesel määral sisaldada piima, nisu, soja ja sellerit.
Valmistamine
Eemalda pakend.
Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja kätt saab hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end kõrvetamata 3–4 sekundit. Küpseta fileesid grillil 25 minutit tükke aeg-ajalt keerates.
Ahjus: küpseta eelsoojendatud ahjus pöördõhu-programmil 180 °C juures ca 35 minutit.
Kuumaõhufritüüris: küpseta 180 °C juures 30 minutit.
Pannil: lisa keskmisel kuumusel eelsoojendatud pannile veidi õli ning seejärel liha. Toodet küpseta 25 minutit tükke aeg-ajalt keerates.
Enne söömist lase valminud lihal ca 5-10 minutit kaanega kaetud nõus järelküpseda.
Enne kasutamist kuumutada kuni sisetemperatuur on vähemalt +75 °C
Säilitamine
0…+4 °C
Avatult soovitame tarvitada 12 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 422 kJ / 100 kcal |
Rasvu | 1,1 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 0,9 g |
Süsivesikuid | 3,3 g |
Sh suhkruid | 3,3 g |
Valke | 19 g |
Soola | 1,2 g |