FIT! Ahjupraad broileririnnakust küpsetuskotis

Broilerilihast ahjupraad, mis on valmistatud broileririnnakust. Kaks kvaliteetset ja kodumaist fileed, mis on jäetud rinnakuluude külge. Linnuluud aitavad hoida fileed mahlasena ning annavad omalt poolt ka maitset. Toode on väherasvane ja valgurikas, tehes selle ideaalseks tervislikuks toiduks. Kerge ja mahe maitsestus sobib paljudele.
Ahjuprae valmistamiseks ei pea üldse vaeva nägema – toode on pakendatud küpsetuskindlasse kilesse ning on kohe ahju panemiseks valmis. Lihtsalt eemalda ilukott, pane praad ahju ja mõne aja pärast on sul valmis maitsev ja tervislik eine.

EAN
~0,750 kg 640171

Koostisosad

broileririnnak nahaga 84%, vesi, suhkur, tomatipüree, tärklis, äädikas, sojakaste (sh nisu), sool, vürtsid ja maitsetaimed (sh paprika, tšillipipar, seller), dekstroos, taimsed kiud, stabilisaator E415, karamelliseeritud suhkrusiirup, happesuse regulaator E330, lõhna- ja maitseained (sh pärmiekstrakt, suitsutuspreparaat), säilitusained: E202, E211.

Toode võib vähesel määral sisaldada piima ja sinepit.

Valmistamine

Enne küpsetamist hoidke rinnakut pool tundi toatemperatuuril. Toodet tuleb enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Ahjus: eemalda ilukott. Küpsetuskindlas pakendis rinnak on valmis küpsetamiseks, pakendit ei ole vaja enne ahju panemist avada ega lõigata. Aseta praad ahjuplaadile ning seejärel eelsoojendatud 180 °C ahju pöördõhu-programmil. 0,75 kg rinnaku küpsetusaeg on ~55 minutit. Suurema kaaluga rinnaku puhul lisage iga 0,1 kg kohta 5 minutit küpsetusaega. Soovi korral ca 5 minutit enne küpsetusaja lõppu eemalda noa või kääride abil pealmine kile ja pruunista toodet. Küpsetatud toode kasta üle praeleemega ja lasta enne serveerimist 10-15 minutit fooliumiga kaetuna seista. Ärge laske küpsetamisel ahjutemperatuuril tõusta üle 200 °C.
Kuumaõhufritüüris: eemalda pakend ning aseta rinnak fritüüri, seljapool ülespoole. 0,75 kg rinnaku puhul küpseta 180 °C juures 35 minutit ning keera rinnak ümber ja küpseta veel 20 minutit. Suurema kaaluga rinnaku puhul lisage iga 0,1 kg kohta 5 minutit küpsetusaega. Enne serveerimist lase rinnakul 10-15 minutit fooliumiga kaetuna seista.

Säilitamine

0..+4 °C

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 459 kJ / 109 kcal
Rasvu 3,1 g
Sh küllastunud rasvhappeid 0,3 g
Süsivesikuid 1,4 g
Sh suhkruid 0,9 g
Valke 19 g
Soola 0,88 g