Broilerilihašašlõkk äädikamarinaadis

Hõrgud broileirilihatükid mahedas äädikamarinaadis kuuluvad kindlasti suviste grilliklassikute hulka. Meie marinaaditoodetes on kasutatud vaid Eestis antibiootikumideta kasvatatud broilerite liha ning need ei sisalda maitsetugevdajat E621.

EAN
700 g 4740046012860

Koostisosad

broileriliha nahaga 89% (poolkoiva- ja kintsuliha nahaga muutuvas suhtes), vesi, sool, äädikas 1,2%, maitsetaimed ja vürtsid (sh sinep, must pipar, petersell), suhkur, dekstroos, taimsed kiud, glükoosisiirup, lõhna- ja maitseaine, happesuse regulaatorid: E262, E330.

Toode võib sisaldada vähesel määral nisu, soja, piima ja sellerit.

Valmistamine

Eemalda pakend.

Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja kätt saab hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end kõrvetamata 3–4 sekundit. Küpseta liha grillil 20 minutit tükke aeg-ajalt keerates.

Ahjus: küpseta eelsoojendatud ahjus pöördõhu-programmil 180 °C juures ca 20 minutit.

Kuumaõhufritüüris: küpseta 180 °C juures 20 minutit.

Pannil: lisa keskmisel kuumusel eelsoojendatud pannile veidi õli ning seejärel liha. Toodet küpseta 20 minutit tükke aeg-ajalt keerates.

NB! Enne söömist lase valminud lihal ca 5-10 minutit kaanega kaetud nõus järelküpseda.

Säilitamine

0..+4 °C

Avatult soovitame tarvitada 12 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 609 kJ / 146 kcal
Rasvu 8,3 g
Sh küllastunud rasvhappeid 3,4 g
Süsivesikuid 1 g
Sh suhkruid 0,8 g
Valke 17 g
Soola 1,4 g