Broileri koivaliha äädikamarinaadis

Hõrgud broileirikoivalihatükid mahedas äädikamarinaadis kuuluvad kindlasti suviste grilliklassikute hulka. Koivaliha on lihtne grillida, see jääb mõnusalt mahlane ka neil, kes grillimises kõige suuremad meistrid ei ole. Meie marinaaditoodetes on kasutatud vaid Eestis antibiootikumideta kasvatatud broilerite liha ning need ei sisalda maitsetugevdajat E621.

EAN
700 g 4740046013768

Koostisosad

broileri poolkoivaliha nahaga 89%, vesi, sool, äädikas 1,2%, maitsetaimed ja vürtsid (sh sinep, must pipar, petersell), suhkur, dekstroos, taimsed kiud (psüllium, hernes), glükoosisiirup, lõhna- ja maitseaine, happesuse regulaatorid: E262, E330.

Toode võib sisaldada vähesel määral nisu, soja, piima ja sellerit.

Valmistamine

Eemalda pakend.
Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja kätt saab hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end kõrvetamata 3–4 sekundit. Küpseta šašlõkki grillil 20 minutit tükke aeg-ajalt keerates. Ahjus: küpseta eelsoojendatud ahjus pöördõhu-programmil 180 °C juures ca 20 minutit.
Kuumaõhufritüüris: küpseta 180 °C juures 20 minutit. Pannil: lisa keskmisel kuumusel eelsoojendatud pannile veidi õli ning seejärel liha. Toodet küpseta 20 minutit tükke aeg-ajalt keerates.

NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.

Säilitamine

0..+4 °C

Avatult soovitame tarvitada 12 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 646 kJ / 155 kcal
Rasvu 10 g
Sh küllastunud rasvhappeid 2,9 g
Süsivesikuid 1,5 g
Sh suhkruid 0,8 g
Valke 15 g
Soola 1,9 g