Verivorsti suupisted

Retsept: Britt Paju

Koostisosad

6 Talleggi verivorsti kanaliha ja ploomidega

3 lehttaina-ristkülikut

150 g praekapsast

jõhvikaid

muna taina määrimiseks

Valmistamine

Sulata tainas ja rulli pikemaks, nii et kaks verivorsti üksteise kõrvale mahuksid. Lõika tainas parajaks ja tõsta verivorsti külje alla veidi kapsast ja jõhvikaid.

Keera tainas ümber vorsti rulli ja kinnita alt tainakihid munaga. Lõika viieks väiksemaks seibiks, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri ka pealt munaga. Toimi samamoodi ka ülejäänud vorstide ja lehttainaga.

Puista soovi korral peale seesamiseemneid ja küpseta ahjus 200 kraadi juures u 10–15 minutit, kuni minipirukad on jumekad. Paku kõrvale jõhvika- või pohlamoosi.