Šašlõkivorstid bulgursalati ja ajvariga

Koostisosad
1 pakk Talleggi broilerilihast šašlõkivorste
1 dl bulgurit
1,5 dl vett
1 väike küüslauguküüs
1 sl õli
200 g tomateid
2 väikest kurki
1 rohelise sibula vars
1 sl hakitud tilli
1 sl hakitud peterselli
1 sl sidrunimahla
30 g fetat
1 dl ajvarit
Valmistamine
Lase vesi väikeses potis keema ja lisa bulgur. Keeda umbes minutijagu, lisa seejärel pressitud või riivitud küüslauk , õli ja veidi soola. Kata pott kaanega ja lase 15 minutit tõmmata. Selle ajaga peaks bulgur kogu vedeliku endasse imema. Sega ja jahuta.
Nüüd tükelda tomat ja kurk, haki roheline sibul. Sega jahtunud bulguriga ja maitsesta sidrunimahla ja soola-pipraga. Lase maitsestuda. Samal ajal grilli vorstid vastavalt pakendi juhistele ja kalla väiksemasse kaussi ajvar. Sega salat läbi, pudista sellele veidi fetat ja serveeri koos grillitud šašlõkivorstide ja kastmega.