Mozzarella-salat kirsstomatite ja roheliste ürtidega

4
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa

Koostisosad

Broileri kintsulihasteik kolme juustuga
200 g kirsstomateid
1 roheline paprika
1 avokaado
250 g mozzarella-palle
suur peotäis hakitud lehtpeterselli
Serveerimiseks:
parmesanilaaste
Kaste:
3 sl oliiviõli
1 sidruni mahl
1-2 küüslauguküünt
soola ja musta pipart

Valmistamine

Poolita kirsstomatid, puhasta paprika ja lõika ribadeks. Koori avokaado ja tükelda. Sega kõigepealt kokku salatikaste ning siis aja see segi nõrutatud mozzarella, paprikaribade, tomatipoolikute ja avokaadoga. Lisa rohkelt hakitud peterselli ja viimistle maitset veel soola-pipraga. Serveerides puista salatile parmesanilaaste.