Mehhikopärased smash tacod

Retsept: Tiina Stint

Koostisosad

1 pakk Fit Broileririnnafilee hakkliha

Chicken Taco maitseaine

Väikesed tortillad

1 värske jalapeno pipar või marineeritud

Värsket koriander

2-3 tomatit või kirsstomatid

1 väike punane sibul

Sool, pipar

1 avokaado

½ laimi mahl

Mini rooma salat

Riivitud juust (nt Cheddar)

Valmistamine

Tomatisalsa valmistamine: Haki tomat, sibul ja jalapeno väikesteks kuubikuteks. Haki sisse veidi koriandrit, eriti hästi sobivad just varred. Maitsesta soola ja pipraga. Tükelda avokaado, maitsesta laimimahla ja soolaga.

Sega kausis kokku hakkliha ja taco maitseaine. Tõsta saadud massist kuhjaga supilusikatäis tortillale ning määri see laiali, et liha oleks kuni sentimeetrine kiht. Kuumuta pannil veidi õli, aseta tortilla pannile, lihapool all. Prae taco keskmisel või veidi kuumemal kuumusel, kuniks saad lihale veidi värvi, pööra ümber ja kuumuta ka taco teine pool.

Tõsta taco taldrikule nii, et liha pool on peal. Aseta tacole rooma salati ribad, tomatisalsa, avokaadokuubikud, riivitud juust ning koriandrilehed. Serveeri koos laimisektoriga.