Magus-hapu kanaga nuudlid

4
Retsept: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Tallegg magus-hapusid broileri rinnafileeribasid

200 g munanuudleid

100 g konserveeritud ananassitükke omas mahlas

2 sl ketšupit

4 sl sojakastet

2 vart rohelist sibulat, hakituna

2 sl seesamiseemneid

1 sl seesamiseemneõli või meelepärast õli praadimiseks

Valmistamine

Keeda ja kurna nuudlid (vaata juhist pakendilt).

Kuumuta pannil õli ja lisa kana koos pakendi sisuga. Kuumuta aeg-ajalt segades keskmise kuumuse juures umbes 6 minutit.

Sega juurde ananass ja nuudlid ning lisa ketšup ja sojakaste. Sega kuumutades veel paar minutit. Kui pannisisu tundub liialt kuiv, lisa pisut konservananassi vedelikku.

Lisa lõpuks veel pool hakitud sibula kogusest ja sega läbi.

Jaga nuudlid taldrikutele ja puista peale järele jäänud hakitud sibulat ja seesamiseemneid.