Kolme erineva täidisega hot dogid

Hot dogi vahel kasuta Talleggi broilerilihast valmistatud peenikest grillvorsti.
Koostisosad
Eesti suvesalsaga hot dogi täidiseks läheb vaja:
1 suurem tomat
1 väike kurk
¼ punast sibulat või 2 sl rohelist sibulat
1 tl hakitud tilli
Magusat sinepit ja ketšupit
Aasia-pärase hot dogi jaoks läheb vaja:
2 porgandit
1 väike kurk
0,5 laimi mahl
Sriracha-majoneesi ja ketšupit
Soovi korral koriandrilehti ja laimiviile
Kapsasalati ja kartulikrõpsuga hot dogi jaoks läheb vaja:
100 g kapsast (punase ja rohelise segu)
1 väikest porgandit
1-2 sl majoneesi
BBQ kastet ja kartulikrõpse
Valmistamine
Eesti suvesalsaga
Lõika köögiviljad võimalikult väikesteks kuubikuteks, lisa hakitud ürdid ja maitsesta soola-pipraga. Tõsta soojendatud hot dogi saia vahele grillitud vorst (või paar), lisa kastmed ja/või salsa.
Aasia-pärane
Lõika porgand ja kurk peenemateks ribadeks või kasuta julienne’i lõikurit. Mudi need soola ja suhkruga kergelt läbi, et köögiviljad veidi pehmeneksid. Maitsesta laimimahlaga. Tõsta soojendatud hot dogi saia vahele grillitud vorst, lisa sriracha-majoneesi ja ketšupit ning täida porgandisalatiga. Soovi korral lisa koriandrilehti ja veel pisut laimimahla.
Kapsasalati ja kartulikrõpsuga
Haki või riivi kapsas ribadeks. Riivi porgand. Mudi köögiviljad soolaga läbi, et need muutuvad pehmeks ja hakkavad mahla välja ajama. Lisa majonees ja sega läbi. Tõsta soojendatud hot dogi saia vahele grillitud vorst, lisa BBQ-kaste ja kapsasalat. Pudista peale kartulikrõpse