Kintsulihašašlõkk mustika-peedisalatiga

2-3
Retsept: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Tallegg Broileri kintsulihašašlõkk metsmustikas

150 g aurutatud peeti

100 g mustikaid

5 redist

50 g rukolat

50 g pehmet kitsejuustu

 

Kaste:

1 sl punase veini äädikat

1 tl Dijoni sinepit

1 tl mett

3 sl väärisoliiviõli

Soola-pipart

Valmistamine

Sega vispli abil kastme koostisosad ühtlaseks. Tükelda peedid ja viiluta redised. Lao vaagnale rukola, tõsta sellele peeditükid, lisa redis, mustikad ja kalla üle kastmega. Pudista peale kitsejuust ja soovi korral lisa veel mustikaid. Serveeri koos Talleggi Metsmustika broileriliha šašlõkivarrastega – täiuslik suvine kombinatsioon!