Kanarullid kukeseente, juustu ja aiaürtidega

Koostisosad
1 pakk Talleggi broileri kintsuliha
250 g kukeseeni
1 küüslauguküüs
suur peotäis ürte (näiteks peterselli, tüümiani ja estragoni segu)
100 g juustu (nt noorem Gouda või mozzarella)
1 dl kuiva valget veini
veidi võid ja õli
soola-pipart
Valmistamine
Maitsesta kana soola ja pipraga. Haki küüslauk, seened ja ürdid ning riivi juust. Kuumuta pannil või ja selles küüslauk ja seened. Kui seened hakkavad vedelikku välja ajama, lisa veidi soola-pipart ja pool ürdikogusest. Pruunista veel paari minuti jooksul. Pane kintsuliha siledam pool lõikelaule ja kata kana köögikilega. Tambi lihahaamri abil tükk veidi tasasemaks. Jaga seenekogus silma järgi kuueks ja tõsta üks osa lihale. Lisa supilusikatäis riivjuustu ja puista peale veel veidi ürte. Keera liha rulli, kinnita hambatikuga ja tõsta kergelt õliga määritud ahjuvormi, nii et kinnituskoht jääb alla. Tee sama ka ülejäänud kanaga. Kalla kanarullidele vein ning kata vorm fooliumiga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit või kuni kana pole enam roosakas. Eemalda foolium ja kata kanarullid järele jäänud juustuga. Pane ahi grillrežiimil tööle ja küpseta veel u 10 minutit, kuni juust on pealt jumekas. Puista valmis toidule veel värskeid hakitud ürte ja serveeri kõrvale näiteks koos keedetud kartulite ja värske salatiga. Vormi jäänud leent kasuta kastmena.