Kanakarri kookospiima ja kõrvitsaga

Koostisosad
1 pakk Tallegg boilerikintsuliha Aasia marinaadis
1 porru
1 paprika
300 g kooritud, puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat
1 tšillikaun (soovi korral)
2 dl vett või kanapuljongit
1 dl kookospiima
3-4 sl röstitud soolaseid maapähkleid
1 sl laimimahla
Peotäis koriandrilehti
Veidi õli praadimiseks
Serveerimiseks aurutatud riisi
Valmistamine
Viiluta porru heledam osa, tükelda paprika ja lõika kõrvits kuubikuteks.
Haki peeneks maapähklid ja ka tšilli, kui seda kasutad.
Kuumuta sügavam pann või malmpott ja pruunista kanatükid õli sees kergelt ja mõlemalt poolt. Lisa köögiviljad ja tšilli ning sega kuumutades läbi.
Sega pakendisse jäänud marinaadijäägid veega, lisa toidule ning lase vaiksemal kuumusel kaane all umbes 20 minutit podiseda.
Nüüd lisa kookospiim ja lase kergelt mulisema tõusta.
Maitsesta kaste laimimahla ja vajadusel soola-pipraga, puista peale koriandrilehti ja hakitud maapähkleid ning serveeri koos aurutatud riisiga.