Kanakarri kookospiima ja kõrvitsaga

3-4
Retsept: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Tallegg boilerikintsuliha Aasia marinaadis

1 porru

1 paprika

300 g kooritud, puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat

1 tšillikaun (soovi korral)

2 dl vett või kanapuljongit

1 dl kookospiima

3-4 sl röstitud soolaseid maapähkleid

1 sl laimimahla

Peotäis koriandrilehti

Veidi õli praadimiseks

Serveerimiseks aurutatud riisi

Valmistamine

Viiluta porru heledam osa, tükelda paprika ja lõika kõrvits kuubikuteks.

Haki peeneks maapähklid ja ka tšilli, kui seda kasutad.

Kuumuta sügavam pann või malmpott ja pruunista kanatükid õli sees kergelt ja mõlemalt poolt. Lisa köögiviljad ja tšilli ning sega kuumutades läbi.

Sega pakendisse jäänud marinaadijäägid veega, lisa toidule ning lase vaiksemal kuumusel kaane all umbes 20 minutit podiseda.

Nüüd lisa kookospiim ja lase kergelt mulisema tõusta.

Maitsesta kaste laimimahla ja vajadusel soola-pipraga, puista peale koriandrilehti ja hakitud maapähkleid ning serveeri koos aurutatud riisiga.