Kanahakkliha larb
Koostisosad
300 grammi Tallegg FIT! Broileririnnafilee hakkliha
0,5 laimi mahla
100 ml vett
1 supilusikatäit maisitärklist
1 supilusikatäis kalakastet
1 teelusikatäis mett
2 küüslauguküünt
2 sidrunheinavart
1 tšillikauna
1 keskmine lilla sibul
värsket peterselli
värsket salveid (või mõnda muud ürti)
oliiviõli
Rooma salatit
pähklipuru
Valmistamine
Sega esmalt kokku vesi, maisitärklis, kalakaste, laimimahl ning mesi. Seejärel haki kõik vajalik- küüslauk, sidrunhein, tšillikaun, sibul, petersell ja salvei.
Prae kergelt (umbes minutike) läbi küüslauk, sidrunhein ja tšillikaun. Lisa pannile Tallegg FIT! Broileririnnafilee hakkliha ning prae kuni see on peaaegu küps.
Seejärel lisa pannile eelnevalt valmistehtud vedelik ning prae veel minutike.
Tõsta pann tulelt ning lisa maitseroheline ning sibul.
Tõsta see imeline segu Rooma salati lehtedele. Võid soovi korral serveerides lisada näiteks pähklipuru. Mina kasutasin pisut maapähkleid.