Kana-köögivilja panniroog

4

Koostisosad

450 g Eestimaise broileririnnafilee tükid
1 sibul
4 küüslauguküünt
1 paprika
10-15 kirsstomatit
1 baklažaan
1 suvikõrvits
paar tüümianioksa
1 tl hakitud rosmariinilehti
1 loorberileht
4 sl õli
soola, pipart

Valmistamine

Koori ja tükelda sibul ning koori ja haki küüslauk. Poolita tomatid. Eemalda paprikalt seemned ja valge säsi ning tükelda. Kuumuta pannil 1 sl õli ja kuumuta sibulat-küüslauku koos näpuotsatäie soolaga keskmisel kuumusel segades u 5 minutit. Lisa tüümianioksad, loorberileht, rosmariin . Sega läbi, kata kaanega. Kuumuta teisel pannil 2 sl õli ja kuumuta viilutatud ning seejärel neljaks sektoriks lõigatud baklažaanitükke õlis keskmisel kuumusel u 5 minuti jooksul. Lisa suvikõrvits ja kuumuta veel paar minutit. Vala baklažaani ja suvikõrvitsasegu tomati-sibulapannile, sega läbi ja lase kaane all 15 minutit podiseda. Kuumuta teisel pannil 1 sl õli, maitsesta kanafileetükid soola-pipraga ja prae u 5 minuti jooksul läbi. Lisa kana köögiviljadele, sega läbi ja maitsesta. Eemalda tüümianioksad ja loorberileht ning serveeri.