Grillitud kanaga pitad

Koostisosad
1 pakk Talleggi Kreeka jogurti-tzatzikimarinaadis broilerikintsuliha
4 pitasaia
50 g fetat
2 keskmise suurusega tomatit
3 väikest kurki
1 väike punane sibul
10 oliivi
Paar peotäit salatilehti
1 sl oliiviõli + veidi pitade määrimiseks
1 sl sidrunimahla
Kaste:
1 väike küüslauguküüs
1 tl oliiviõli
2 dl Kreeka jogurtit
1 sl sidrunimahla
2 sl hakitud ürte (näiteks tilli ja münti)
Soovi korral 30 g fetat
Valmistamine
Tükelda tomat ja kurk, viiluta oliivid ja haki sibul. Sega kokku, lisa feta, oliiviõli ja sidrunimahl.
Kaste: Riivi või pressi küüslauk, lisa oliiviõli, jogurt, sidrunimahl, ürdid ja soovi korral pudista kastmesse fetajuust.
Grilli kintsuliha vastavalt pakendi juhistele.
Määri pitad kergelt õliga ja kuumuta grillil umbes 1 minut. Poolita pitataskud, lisa salatileht ja täida vaheldumisi viilutatud kana ja värske salatiga. Lisa kastet.
Serveeri ja naudi!