Grillitud kanaga pitad

4
Retsept: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Talleggi Kreeka jogurti-tzatzikimarinaadis broilerikintsuliha

4 pitasaia

50 g fetat

2 keskmise suurusega tomatit

3 väikest kurki

1 väike punane sibul

10 oliivi

Paar peotäit salatilehti

1 sl oliiviõli + veidi pitade määrimiseks

1 sl sidrunimahla

 

Kaste:

1 väike küüslauguküüs

1 tl oliiviõli

2 dl Kreeka jogurtit

1 sl sidrunimahla

2 sl hakitud ürte (näiteks tilli ja münti)

Soovi korral 30 g fetat

Valmistamine

Tükelda tomat ja kurk, viiluta oliivid ja haki sibul. Sega kokku, lisa feta, oliiviõli ja sidrunimahl.

Kaste: Riivi või pressi küüslauk, lisa oliiviõli, jogurt, sidrunimahl, ürdid ja soovi korral pudista kastmesse fetajuust.

Grilli kintsuliha vastavalt pakendi juhistele.

Määri pitad kergelt õliga ja kuumuta grillil umbes 1 minut. Poolita pitataskud, lisa salatileht ja täida vaheldumisi viilutatud kana ja värske salatiga. Lisa kastet.

Serveeri ja naudi!