Sul läheb vaja | |
---|---|
1 pakk | Broileri-juustupallid koorekastmes |
300 g | orzo pastat |
0,5 dl | valget kuiva veini |
1 dl | vahukoort |
1 sl | pestot |
30 g | riivitud parmesani + veidi peale riivimiseks |
100 g | kirsstomateid |
basiilikulehti |
Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele rohkes soolaga maitsestatud vees ja kurna. Jäta u 1 dl jagu pasta keeduvett alles. Eemalda broileripallidelt kile ja küpseta toitu ahjus 210 kraadi juures grillfunktsiooni kasutades, u 15-20 minutit või kuni broileripallid on pealt jumekad. Samal ajal kuumuta pannil veini, kuni seda on poole vähem, lisa orzo ja koor. Kui kanapallid on valmis, lisa orzole ka pakendi põhjas olev kaste ja pastakeeduvesi ning sega läbi. Lisa pesto ja parmesan. Jaga orzo taldrikutesse, tõsta juurde broileripallid ja tükeldatud tomatid ning riivi peale veidi parmesani. Lisa värskeid basiliikulehti ja serveeri.
Retsept ja foto: Britt Paju