Retseptid

Kanasalat

Koostisosad

Sul läheb vaja
600 g Eestimaine broileririnnafilee sisetükk
1 sl maapähklivõid
2 sl seesamiõli
2 sl sojakastet
1 sl mett
1 tl seesamiseemneid
1 tl tšillihelbeid
1 Hiina kapsas või muu meelepärane salat
1-2 peotäit edamame-ubasid või muid meelepäraseid ube
2 rohelist õuna

Valmistamine

Prae pannil kanasisefilee ja tükelda suupäraseks.

Sega kokku maapähklivõi, seesamiõli, sojakaste, mesi, seesamiseemned ja tšillihelbed. Lisa kastmesse küpsetatud kana ja sega hästi läbi. Jäta veidikeseks maitsestuma.

Salati jaoks keeda edamame-oad, nõruta ja lase külma vee alt läbi. Puhasta ja tükelda õunad ning Hiina kapsas. Lisa salatisse maitsestunud kana ja sega kõik kokku!