Sul läheb vaja | |
---|---|
600 g | Eestimaine broileririnnafilee sisetükk |
1 sl | maapähklivõid |
2 sl | seesamiõli |
2 sl | sojakastet |
1 sl | mett |
1 tl | seesamiseemneid |
1 tl | tšillihelbeid |
1 | Hiina kapsas või muu meelepärane salat |
1-2 peotäit | edamame-ubasid või muid meelepäraseid ube |
2 | rohelist õuna |
Prae pannil kanasisefilee ja tükelda suupäraseks.
Sega kokku maapähklivõi, seesamiõli, sojakaste, mesi, seesamiseemned ja tšillihelbed. Lisa kastmesse küpsetatud kana ja sega hästi läbi. Jäta veidikeseks maitsestuma.
Salati jaoks keeda edamame-oad, nõruta ja lase külma vee alt läbi. Puhasta ja tükelda õunad ning Hiina kapsas. Lisa salatisse maitsestunud kana ja sega kõik kokku!