Sul läheb vaja | |
---|---|
300 g | FITNESS! Broileririnnafilee hakkliha |
1 | küüslauguküüs |
1 tl | riivitud ingverit |
150 g | punast kapsast |
150 g | värsket peakapsast |
150 g | porgandeid |
100 g | riisinuudleidd |
1 dl | mungoa idusid |
2 | rohelise sibula vart |
Peotäis | maapähkleid |
Kaste: | |
3 sl | maapähklivõid |
1 | laimi mahl |
1 sl | sojakastet |
1 sl | srirachat |
1 tl | mett |
Kuumuta pannil vähese õliga läbi hakkliha, hakitud küüslauguküüs ja ingver ning maitsesta segu kergelt soolaga. Lõika kapsad võimalikult õhukesteks ribadeks ja riivi porgand või lõika julienne’i või spiraallõikuri abil ribadeks. Vala nuudlid potti ning neile omakorda keev vesi ja lase 4-5 minutit pehmeneda, kurna ja loputa külma veega. Tõsta nii kana, nuudlid kui köögiviljad suuremasse kaussi, lisa idud, koriandrilehed ja hakitud roheline sibul. Sega väiksemas nõus kastmeks kokku maapähklivõi, sojakaste, mesi, laimimahl ja sriracha ning lisa segades niipalju vett, et saad suhteliselt vedela kastme, mis salatikomponente vaid kerge kihina katma jääb. Sega läbi ja lisa ka kergelt kuival pannil röstitud ja hakitud maapähklid.
Retsept ja foto: Britt Paju