Sul läheb vaja | |
---|---|
500 g | Eestimaine broilerikintsuliha |
1 | sibul |
1 | küüslauguküüs |
1 cm | ingverit |
1 | punane tšilli |
300 g | lillkapsaõisikuid |
1 tl | kurkumit |
1 tl | jahvatatud koriandriseemneid |
2 sl | Tai kalakastet |
1 tl | rafineerimata suhkrut |
4 dl | kookospiima |
1 sl | (kookos)õli |
peotäis | spinatit |
serveerimiseks keedetud riisi või kinoad ja värskeid basiilikulehti |
Tükelda sibul, haki ingver ja küüslauk. Puhasta tšilli seemnetest ja haki samuti. Lõika kana suupärasteks tükkideks ja pruunista koos sibula, vürtside, küüslaugu, ingveri ja tšilliga õlis u 5 minuti jooksul. Lisa kookospiim, kalakaste, suhkur ja lillkapsaõisikud ning lase podiseda u 10 minutit, kuni lillkapsas on pehme. Lisa spinat ja sega. Serveeri koos keedetud riisi või kinoa ja basiilikulehtedega.
Retsepti autor: Britt Paju