Kana-lillkapsa karri

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

500 g Eestimaine broilerikintsuliha
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 cm ingverit
1 punane tšilli
300 g lillkapsaõisikuid
1 tl kurkumit
1 tl jahvatatud koriandriseemneid
2 sl Tai kalakastet
1 tl rafineerimata suhkrut
4 dl kookospiima
1 sl (kookos)õli
peotäis spinatit
serveerimiseks keedetud riisi või kinoad ja värskeid basiilikulehti

Valmistamine

Tükelda sibul, haki ingver ja küüslauk. Puhasta tšilli seemnetest ja haki samuti. Lõika kana suupärasteks tükkideks ja pruunista koos sibula, vürtside, küüslaugu, ingveri ja tšilliga õlis u 5 minuti jooksul. Lisa kookospiim, kalakaste, suhkur ja lillkapsaõisikud ning lase podiseda u 10 minutit, kuni lillkapsas on pehme. Lisa spinat ja sega. Serveeri koos keedetud riisi või kinoa ja basiilikulehtedega.