Naudi kergemat grilli!
Sellel suvel rõõmustab Tallegg oma sõpru tuues tagasi poeriiulitele nii eelmiste aastate lemmik-tooteid (nt Mango-tšilli kintsulihasašlõkk), kui lisab sortimenti uusi potentsiaalseid hitte.
Mustikamarinaad on aastaid eestlaste lemmik, see on nüüd saadaval ka broileri kintsulihašašlõkil – tõeline hitihoiatus!
Mitte ainult hiired ei armasta juustu. Seepärast pistsime juustu nii grillvorsti sisse kui ka šašlõki marinaadi.
Neile, kes otsivad teravamaid elamusi, pakume lisaks juba tuttavatele särtsakatele Firecracker pooltiibadele, ka rohkema lihaga Firecracker marinaadis poolkoibi.
Miks on just broileri kintsuliha eelistatuim tooraine grillile?
MAHLANE: Kintsuliha on rasvasem kui rinnafilee, tänu millele jääb see grillides mahlasem ega kuiva nii kergesti ära.
MAITSEV: Rasvasem liha tähendab ka tugevamat maitset. Kintsulihale sobivad seega hästi just intensiivsemad, vürtsikad ja suitsused marinaadid.
KERGE VALMISTADA: Kintsuliha annab rohkem andeks – isegi kui grillil veidi kauem küpseb, jääb see ikkagi pehme ja maitsev, mitte kuiv ega sitke.
