Ettevõttest

Tallegg pani töötajate pildid värske broileriliha pakendile

09. March 2010

Talleggi uutel pakenditel esinevad Talleggi pikaajalised töötajad, kes kinnitavad kliendile Talleggi toodete kvaliteeti. Värskete linnulihatoodete uued pakendid on kaunistatud ka rahvusmustriga, et rõhutada kodumaisust.

„Tallegg ainsa kodumaise linnulihatootjana on lausa kohustatud eestimaisust esile tõstma, et tarbijail oleks lihtsam vahet teha kodumaisel ning importkaubal,“ sõnas AS Tallegg juhatuse esimees Teet Soorm. „Tallegg on investeerinud kümneid miljoneid kroone eestimaisesse linnukasvatusse ning praeguseks teostatakse peaaegu kogu tootmiskett Eestis. Sellega saame kogu tootmist paremini kontrollida ning tagada parima kvaliteedi värskele lihale,“ rääkis Teet Soorm.

„Uuringud on näidanud, et värske kanaliha riiuli ees ei tee paljud tarbijad vahet Talleggi eestimaisel toodangul ja importlihal. Tiheda konkurentsi tingimustes pidasime vajalikuks tõsta selgelt eristuvalt esile oma pakenditel kohalikku päritolu, kvaliteeti ja vastutust,“ lausus ASi Tallegg äridirektor Margus Venelaine. „Ühtlasi loob uus pakend toote ning tarbija vahel usaldusliku suhte läbi personaalse lähenemise. See on meie unikaalne võimalus võrreldes konkurentidega. Usaldust loovad oma tööd tutvustavad reaalsed Eesti inimesed – Talleggi töötajad. Oleme veendunud, et tarbijad hääletavad oma ostudega järjest enam eestimaise broilerikasvatuse arengu poolt.“

Eve_22_02_10(1)

Talleggi broileritootmise juht Eve Samuli, kes on broileritootmise juht olnud kauem kui 18 aastat, kinnitusel tagavad kaasaegsed farmiseadmed ja kogenud linnukasvatajad Talleggi broileriliha kõrge kvaliteedi.

 

 

 

 

 

Arkadi_näidis_15_02_10

 

 

Talleggi lihatööstuse juht Arkadi Kudrjavtsev lausub:
“Toiduohutus on tarbija usalduse alus. Tallegg ei tee kompromisse hügieenis ega kvaliteedis.”

 

 

 

 

Sulev_22_02_10

 

Sulev Kasemetsa, kes on olnud haudejaama juhataja üle 18 aasta, ütleb lihapakendil: “Talleggi broileritibud on sündinud Lool, Harjumaal. Eesti inimeste töö ja eestimaised tooted“.

 

 

 

 

 

Kokk_1

 

Talleggi peakokk Kuno Kitsing sõnab:
„Kasutan toiduvalmistamisel igapäevaselt kanaliha. Kanaliha on väherasvane, valmib kiiresti ning maitseb suurepäraselt.“