Eemalda lillkapsalt vaid väike jupp alumist kõige tugevamat varreosa ja viiluta ülejäänud kapsas koos juurika ja lehtedega õhukeselt. Haki kergelt läbi, nii et saad mõnusad ampsu suurused tükid. Kurna ja loputa kikerherned. Poolita pooled tomatitest, ülejäänud lõika neljaks ja jäta serveerimiseks. Pruunista pannil rasvaines kanafileeribad u 5 minuti jooksul ja tõsta kõrvale. Lisa pannile lillkapsas, hakitud tšilli ja karri ja kuumuta segades u 7 minutit, kuni lillkapsas on veidi pehmenenud. Lisa poolitatud tomatid ja kikerherned ja kuumuta veel 5 minutit. Lisa kanatükid ja u 1 dl kuuma vett ning kuumuta segades läbi. Jaga pannisisu taldrikutele, lisa veidi jogurtit ja tõsta peale tükeldatud tomatid ning koriandrilehti.
Retsept ja foto: Britt Paju