Täidetud paprikad seente, kikerherneste ja pestoga

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

300 g Fitness! Broileririnnafilee hakkliha
4 paprikat
100 g metsaseeni
100 g kikerherneid
10 päikesekuivatatud tomatit
4 sl pestot
4 sl riivitud parmesani
soola, pipart
1 sl oliiviõli

Valmistamine

Lõika paprikad olenevalt kujust kas pikkupidi pooleks või eemalda pealmine varreosa – olenevalt sellest, kuidas paprika paremini püsti püsib. Piserda paprikad kregelt õliga ja maitsesta soolaga ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit või kuni need on pehmenenud.

Samal ajal, kui paprikad küpsevad, haki seened ja tomatid ning kuumuta pannil u 10 minutit jooksul. Lisa hakkliha ja kuumuta veel paar minutit ning kõige lõpuks sega sekka kikerherned ja sega pannil läbi. Lisa pesto ja vajuta ca pooled kikerherned kahvliga natuke lömmi. Sega kõik läbi, maitsesta vajadusel ja täida saadud seguga paprikad. Võib lausa kuhjaga täita. Puista peale parmesan ja küpseta 180 kraadi juures veel u 20 minutit.

Serveeri koos basiilikuga või peotäie rukolalehtedega.