Sul läheb vaja | |
---|---|
1,5 dl | kuskussi |
1 | punane sibul |
2 | küüslauguküünt |
3 dl | hakitud ürte (münti, karulauku, koriandrit, lehtpeterselli, tilli) |
3 | tomatit |
1 | pikk kurk |
Kaste: | |
1 | sidruni mahl |
0,5 dl | oliiviõli |
soola ja musta pipart | |
Serveerimiseks: | |
0,5 | granaatõuna |
1 kg | Eestimaine broileripoolkoib |
Vala kuskussile keev vesi ja sega hulka 0,5 teelusikatäit soola. Jäta 5 minutiks kaane alla seisma ja sega aeg-ajalt kahvliga, et terad kokku ei kleepuks. Koori sibul ja haki, pressi küüslauguküüned. Tükelda kurk, samuti tomatid. Sega kuskuss, sibul, küüslauk, kurk, hakitud ürdid ja tomat. Maitsesta sidrunimahla, oliiviõli, soola ja pipraga. Puista serveerides üle granaatõunaseemnetega!
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa