Retseptid

Tabbouleh’ salat

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 dl bulgurit või kuskussi
1 roheline või punane paprika
0,5 kurki
Peotäis peterselli või koriandrit
Peotäis värsket piparmünti
Peotäis rohelist sibulat
Peotäis tilli
2-3 sl granaatõunasiirupit
1 sidruni mahl
2-3 sl oliiviõli
soola ja musta pipart
1 küüslauguküüs
1 granaatõun
Fileevardad kolme juustuga

Valmistamine

Keeda bulgur al dente. Haki paprika ja kurk väikesteks kuubikuteks. Haki ka petersell, piparmünt, roheline sibul ja till ning sega jahtunud bulguriga. Maitsesta granaatõunasiirupi, sidrunist pressitud mahla, soola, pipra ja oliiviõliga. Sega korralikult läbi ning pressi hulka ka küüslauk. Laota vaagnale ja kaunista granaatõunaseemnetega. Salati kõrvale serveeri kolme juustu maitsestusega fileevardad.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa

4-6 inimest
Seotud tooted