Sul läheb vaja | |
---|---|
400 g | Easy to Fry Ürdi-pipra kanafileeribad |
250 g | brokolit |
250 g | bataati |
200 g | punast kapsast |
Praadimiseks: | |
õli | |
Serveerimiseks: | |
jõhvikaid, seemnesegu ja idusid | |
Kaste: | |
6 sl | oliiviõli |
1 tl | mett |
1 tl | Dijoni sinepit |
1 tl | valget veiniäädikat |
soola, pipart |
Vala kastme koostisained keeratava kaanega purki ja loksuta, kuni kaste on ühtlane ja veidi paksenenud. Viiluta kapsas õhukeselt, sega näpuotsaäie soolaga korralikult läbi ja jäta pehmenema, kuni ülejäänud salat valmib. Lõika brokoli väiksemateks õisikuteks, ka jämedamat varreosa saad salatis ära kasutada – koori see lihtsalt eelnevalt ja tükelda. Koori bataat ja lõika kuubikuteks. Aja soolaga maitsestatud vesi potis keema, vala bataat potti ja keeda u 7 minutit. Lisa brokoli ja keeda veel kolm minutit. Kurna. Pruunista pannil õli sees kanafileeribad vastavalt pakendi juhistele. Vala kapsas, brokoli, bataat ja kana kokku ja sega ettevaatlikult läbi supilusikatäie kastmega. Jaga salat taldrikutesse või suuremale vaagnale ja puista peale jõhvikad, seemnesegu ja idud. Nirista peale ülejäänud kaste ja serveeri.
Retsept ja foto: Britt Paju