Sul läheb vaja | |
---|---|
4 | Eestimaise broileririnnafilee minutipihv |
2 sl | teralist sinepit |
1 sl | värskelt pressitud sidrunimahla |
1 sl | oliiviõli |
näpuotsaga | suhkrut |
Salat | |
1 dl | paksemat maitsestamata jogurtit |
1 sl | hakitud murulauku |
2 | värsket väiksemat kurki |
6 | redist |
peotäis | lehtsalatit (soovi korral) |
Sega kokku sinep, sidrunimahl, oliiviõli ja suhkur. Tõsta 1 tl sinepisegu kõrvale. Kuivata minutipihvid majapidamispaberiga ja määri korralikult suurema koguse sinepiseguga kokku. Sega jogurt 1 tl sinepiseguga, lisa murulauk. Soovi korral tõsta nüüd kõrvale pisut saadud jogurtikastet – seda saad hiljem serveerida kastmena juba grillitud pihvide juures. Ülejäänud jogurtisegu sega viilutatud redise ja kurgiga. Vajadusel maitsesta salatit soolaga. Grilli minutipihve keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 1-2 minutit ning lase enne serveerimist minutijagu puhata. Tõsta taldrikule pisut jogurtikastet, selle juurde grillitud pihvid ja kõrvale lehtsalatit ning kurgi-redisesalat. Puista peale veel pisut hakitud murulauku ja valmis ongi.