Sul läheb vaja | |
---|---|
150 g | Fitness kanafilee hakkliha |
4 | muna |
~ 8 | šampinjoni |
1 | rohelise sibula vars |
suur peotäis | spinatilehti |
peotäis | basiilikulehti |
3 tl | õli |
soola, pipart |
Puhasta seened vajadusel pintsliga ja viiluta. Haki sibul. Kuumuta pannil 1 tl õli ja kuumuta paari minuti jooksul seened. Lisa hakkliha ja sibul ning kuumuta veel u 5 minutit, või kuni hakkliha on läbi küpsenud, kuid siiski mahlane. Sega sekka spinat. Maitsesta kergelt soola- pipraga, lisa mõned hakitud basiilikulehed ja jäta ootele. Klopi munad 1 supilusikatäie veega lahti ja maitsesta kergelt soola-pipraga. Kuumuta pann, lisa 1 tl õli ja lisa pool munakogusest. Kuumuta paar minutit, kuni omleti põhi on tahenenud ja kuldkollane. Kata pann kaanega ja oota veel mõni minut, kuni omleti pealispind on tahenenud. Lisa ühele omletipoolele pool hakkliha-seenesegust ja tõsta üle selle ettevaatlikult teine omletipool. Lase kaane all minutijagu seista, seejärel libista omlett üle panniääre taldrikule. Korda sama ülejäänud muna ja hakklihasegu kogusega. Võid valmistada aga samade kogustega ainult ühe suurema omleti ja selle kaheks portsjoniks jagada. Serveeri soojalt koos värske salatiga.
Retsept ja foto: Britt Paju