Retseptid

Särtsakad broileritiivad kapsa-maisi salatiga

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 pakk Särtsakad broileripooltiivad firecracker-marinaadis
400 g värsket kapsast
1 porgand
1 eelkeedetud maisitõlvik
1 väike porru
0,5 punast tšillit
1 laim + soovi korral serveerimiseks
4 sl majoneesi
väike peotäis koriandrilehti + serveerimiseks

Valmistamine

Riivi porgand jämeda riiviga ja viiluta kapsas ja porru hele alumine osa võimalikult õhukeselt. Tõsta ühte kaussi, lisa veidi soola ja sega läbi. Lase maitsestuda. Grilli broileritiivad vastavalt paki juhistele ja lisa grillile ka maisitõlvik. Pruunista mais kergelt grillil ja seejärel lükka maisiterad noa abil tõlvikult maha. Suru kapsa-porgandisegust käte abil vett välja (aga jäta välja pigistatud vedelik kaussi) ja sega hoolega, kuni köögiviljad on veidi pehmenenud. Lisa hakitud tšilli, koriander ja maisiterad. Riivi eraldi kaussi ¼ teelusikatäie jagu laimikoort, lisa terve laimi mahl ja majonees ning sega ühtlaseks. Jäta pool saadud kastmest tiibadele dippimiseks ja pool vala salatile. Sega salat läbi ja serveeri koos kanatiibadega. Soovi korral lisa juurde veel laimiviile ja koriandrilehti.

Retsept ja foto: Britt Paju